Shumë njerëz besojnë në ekzistencën e alienëve ose të jashtëtokësorëve, ashtu siç besojnë në planeta ekzotike dhe galaktika të panumërta. Pra, nuk ka aliena në kuptimin e relativitetit, ato janë imagjinata të shpikura nga fantashkenca (science-fiction) dhe pretendimet e supozuara të NASA-s, duke besuar edhe disa myslimanë se ka me të vërtetë krijesa tjera përveç engjëjve, xhindëve dhe njerëzve, ashtu siç besojnë edhe në konceptin heliocentrik të okultizmit diellor. Gjithashtu, xhindët mund të transformohen në objekte të ngurta dhe mendojnë se janë UFO-t. Gjithashtu dihet nga tradita islame se xhindët dhe djajtë mund të transformohen në forma të ndryshme të objekteve të forta, të njerëzve dhe të kafshëve, si dhe në çdo formë të imagjinatës njerëzore, përpos profetëve. Allahu e di më së miri!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.