Sepse Erdogani nuk i lë qytetarët pas dore!
Nga lajmet, nje e re në Turqi Dilara Sahin jeton ne Holande, ishte e semure rende dhe te nesermen duhet të kishin fikur nga pajisja, por presidenti Erdogan dergoi nje avion ambulance speciale per te, transportohet ne Turqi, mjekët turq do të fillojnë një luftë për jetën e asaj. Dilara është 24 vjeç.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.