Grabitës të armatosur sulmojnë dyqanin Chanel në Paris gjatë grabitjes së ditës, kjo mund te quhet vjedhja e vitit pasi ata ne pik te dites moren nje guxim te vjedhin duke qen nen vezhgime te kamerave te siguris por edhe te personave kalimtar qe ata shfritzuan rastin te filmojn momentin duke hyr dhe duke dal nga dyqani. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page