Zbulimet dhe gjetjet nga e kaluara gjdo dit e me shum deshmojn se bota dikur ka qen e avancuar.Shikoni kete video me poshte te cilen e kemi bere disa permbledhje te asaj se cfar jan gjetur dhe vlersojeni ju se ssa me te vertet ka qen i avancuaar poppulli para nesh.shiko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.