Presidenti rus Vladimir Putin foli me gazetarin e CNBC Handley Gamble.Pasi shpjegoi nëse Rusia përdor gazin si armë, gazetarja ja ben te njejten pyetje, sikur asgjë të mos ishte thënë më parë. Reagimi i Putinit befasoi shumë të pranishëm dhe vetë gazetaren amerikane. shiko videon me posht reagimet e cuditshme te gazetares duke shikuar putinin ne sy dhe …

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.