Esht shperndar nje foto duke u ebr gati nje ser ushtris per tu perballur me ushtaret rus, ata thon qe kjo do te jet dicka ndryshe
Megjithëse një kolonë e madhe trupash dhe armatimi ruse shtrihej vetëm një milje ose më shumë lart nga autostrada kryesore, nuk u desh shumë nxitje nga miqtë e tij në gjuhën ukrainase. njësi ushtarake për ta nxitur atë në muzikë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page