Keto jan informacione qe nuk ikeni degjuar, nuk esht duke folur Kundra Kur’anit por sjell argumente Imami Teologu eka fjalen per disa hoxhakllar. Pse hoxhallarët e kanë profet Ibn Tejmije dhe ende nuk e kuptojnë Hadithin se Dielli i bën sexhde Zotit. sepse disa nga ata besojn ne teorin e Nases doke mohuar fjalen e ZOTIT, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.