Nje truste krishtere ka shperndar nje video ne nje vend musliman, ku ajo ishte ngjitur ne nje ndertes per te shikuar pamjet e qytetit, por papritmas fillon thirja e Ezanit dhe ajo fillon te qaj kur shikoi qytetin e boshadisur pasi te gjith muslimanet braktisen dyqanet e tyre dhe kishin shkuar per te kryer Namazin, shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page