Nje ngjarje e rrall ka ndoh ne rajonin ruse me popullsi me shumice muslimane ne vendin e quajtur Dagjikistan.

Ne lekuren e nje foshnje nente muajshe shfaqen dhe largohen pas disa ditesh ne trupin e tije vargje te Kurani. Ky varg i kuranit shifet sikur esht Sura El-araf qe don te thot
(Pra, le t’u tregojmë atyre me njohuri dhe ne nuk kemi munguar.) Ky ajet ka kuptim shum domethens por kjo duhet sqarohet nga ndonje hoxh.. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.