Spanja esht goditur teper rende nga vullkani pothuaj se nje muaj radhazi nuk esht ndeperrer shperthimi, nje teritor te madh te spanjes ka shkatrruar dhe qe toka ka humbur formen e tokes esht shendruar, shiko videon me posht.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page