Presidenti Recep Tayyip Erdoğan dhe bashkëshortja e tij Emine Erdoğan u pritën me organizime të ndryshme në aeroportin Urgench, ku erdhën për të vizituar qytetin e Khiva në Uzbekistan dhe rajonin İçan Kale në qytet.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.