Pas 6 muajve u zhvarros për t’ia bërë autopsin, ngase dyshimet për vdekjen e tij ishin se është i helmuar…Edhe pas 6 muajve në varr, fytyra e tij ende qëndron e buzëqeshur, e trupi i tij sikur mos të ishte varrosur më parë.
Ashtu siç e larguam, ashtu e takuam përsëri. Familja më tregoi një nder të madh që të isha sytë e tyre në autopsi. Unë jam dëshmitar i bukurisë së saj. Trupi i pandryshuar. Nuk e di nëse është një dukuri normale pas 6 muajsh, por kam parë edhe skuqje të mishit të tij dhe sasi të mëdha gjaku.Falenderoj Allahun që më dha mundësi t’i shërbej një udhëheqësi të tillë për 15 vjet!”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.