Ky bure mulsliman nga Bangladeshi i cili ne lagjen e ti shumica e dinin si te cmendur por nje dit kur ai filloi te recitoj kuran njerzit pereth u mahniten nga zeri i ti i bukur dhe menyra se si ai e kendonte kuranin.Edhe pse me te meta psiqike njerzit thone se ai eshte nje njeri shum human dhe ndimonm te tjeret gjat puneve ne treg.Shiko videon me poshte..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page