Kjo video tregon nje moment te vecant te nje oficeri amerikan i cili me nje ze te bukur theret ezanin dhe mahnit xhematin, kjo gje tregon nje liri apo demokraci i shteti amerikan i cili nuk kufizon punonjesit e tij dhe nuk i ndalon qe te kryen namazin,imagjinoni nuk esht shtet Musliman, por ka nje demokraci te pa kufizuar ndaj shtetasve te tij, shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.