SHOKUESE! Një “mësuese” i bërtet dhe e tmeron nxënësen muslimane gjatë një ore të gjuhës me #refugjatët në malmö Suedi. Ajo e detyron të lexojë me zë të lartë për organet gjenitale mashkullore në #suedisht.
Kur një nxënëse tjetër muslimane kërkoi të largohej nga klasa, sepse ajo kishte frikë, mësuesja e përqeshi (bullizojë) dhe mbylli derën e klasës për ta ndaluar atë të largohej!
Sidoqoftë ju nuk do të shihni refugjatët ukrainas të trajtohen kështu!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.