Shërbimi Informativ i Mbrojtjes i Ukrainës tha se “humbje të konsiderueshme në personel dhe pajisje” iu shkaktuan një regjimenti tankesh rus në fshatin Skybyn, në periferi lindore të Kievit, duke publikuar video të sulmeve ndaj tyre.
Pamjet tregojnë një kolonë të madhe tankesh të palëvizshme në Skybyn përpara se të shihen disa shpërthime.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.