Një foshnjë e braktisur është gjetur në Pendik të Stambollit. Tekniku i mjekësisë së urgjencës Büşra Durmaz ushqeu foshnjën që ajo e kuptoi se ishte e uritur. por mrekullia qe ndodhi esht qer nje vajz e re mer per siper qe ta ushqej dhe qe te kujdeset per vajzen voglushen, Vajza tregon se foshnja ishte e braktisur pothuaj se 3 dit me par, ne momentin qe emora ne krah dallohej qe ishte e uritur dhe qe nuk kishte ngren dit me radh, por edhe pse foshnja sesht e imja un jam shum e lumtur qe kam nje foshnje ne krah, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page