Në Rumani ranë shi gurë nga qielli me breshër!

Sipas imazheve të shpërndara në rrjetet sociale; Sikur binte shi gurësh me breshër nga qielli.

Për shkak të breshërit të dendur, copat e çatisë dhe fasadave të objekteve përreth krijuan një rrezik serioz.

U raportua se njerëzit që jetonin në rajon nuk mund të dilnin në rrugë nga frika.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.