Në Izrael, një rënie e mprehtë e temperaturës dhe shi i dendur kanë çuar në përpjekje të shumta shpëtimi. shiko pamjet me posht
Në Izraelin verior dhe në rrafshin bregdetar priten reshje shiu, të shoqëruara me stuhi të herëpashershme, me rrezik të vogël për përmbytje, sipas shërbimit meteorologjik.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.