Mbështetja e presidentit Erdogan për myslimanët u prit me lavdërime nga komuniteti mysliman. Kur përfaqësuesit e komunitetit mysliman të SHBA-së vlerësuan Presidentin Erdogan, salla u ngrit në këmbë dhe dha mbështetje me duartrokitje.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.