Hoxha i nderuar Elvis Naci ne kanalin e tij ne youtube shperndane gjdoher histori dhe ngjarje qe jane ne dobi tonin.Ngjarje qe te behjne kurizo dhe na mundesojm te dim me shum reth islmait dhe historis se muslimaneve .Ndegjo videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.