Presidenti Recep Tayyip Erdoğan dhe bashkëshortja e tij Emine Erdoğan ishin mysafirë të Ersin Kılıçaslan dhe familjes së tij, që jetonin në lagjen Ümraniye, gjatë agjërimit të tretë të Ramazanit. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page