Hera e parë e provuar! A prodhohet mish artificial në hapësirë?
Jeff Bezos dhe Elon Musk synojnë të krijojnë një koloni në hapësirë. NASA po bën shumë punë në Mars. Pra, si do të ushqehen njerëzit atje? Për herë të parë pas studimeve të mbarështimit të bimëve, qelizat e kafshëve u eksperimentuan për prodhimin e mishit.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.