Video e radhes ju tregon nje ngjarje me te frikshme qe ndoshta nuk ekeni ditur, Ne nje kanal ne gjuhen turke jan publikuar disa vende me te frikshme qe nuk duhet te vizitohen gjat nates apo edhe diten, per te parandaluar vizitoret ne keto vende ata vendosin figura te frikshme te llojllojshme, pra ky dokumentar esht ne gjuhen turke, por po ju tregojm ngjarjet te shkurtera te ketyre vendeve, Ne disa prej ketyre vendeve kan ndodhur tragjedi te ndrishme , dhe kjo esht nje arsye perse jan publikuar keto pamje, shiko pamjet me posht se per cilat vende behet fjal..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.