Nje ligjerat e pa zakont e hoxhes saduklla bajrami duke transmetuar nje hadith qe nuk ka logjik, ju drejtohet xhematit kujdes kur te bini ne sexhde para imamit se mund te dukeni me fytyr Gomari, kjo gje ka ofenduar miljona xhemat te cilet kan ndjekur ligjeratat e tij, kjo video esht ber virale ne rrjet pasi qe kjo esht komentuar ntga disa hoxhallar dhe kjo gje nuk ka te bej me hadithe, shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page