Nje ligjerat nga nje hoxh i cili nuk din se cfar flet dhe ke ofendon duke treguar per hyrit e xhenetit. Ku thot hyryt e xhenetit jan te bukra e jo si grat tona qe mas 30 viteve dalin nga perdorimi.dhe qe ata jan te perkohshme. Per me teper ndiqe videone. Shkurter dhe degjo se flet sende te pavlefshme

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.