Nje moment kur nje zjar u shfaq nga nxehtesia dhe qe ishte e pa mundur te shuhet pasi qe ajo gjendej ne rrethinat e qytetit ku nuk mundeshin te carkullojn zjarfikset, por kjo video tregon rastin se si nje person apo Hoxh ka shuar zjarin me Tekbir, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page