Në videon e sotme do të njiheni pak më shumë për këta zogj dhe do të mund të shikoni disa momente elektrizuese, si p.sh., ky skifteri që kapi një papagall dhe çfarë bëri me te.Shikoni videon meposht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.