Sikur bota po shkon drejt fundit me ndodhit qe po ndodhin kohet e fundit, Kjo video eshte publikuar me heret, e cila vajza adoleshente donancoi babain e saj ne polici i cili e kishte perdh.dhunuar disa her, pas shum rasteve vajza mer guximin qe te filmoj babain e saj duke ia kerkuar qe te dal dhe te bej qefin e vet, Kjo qe po ndodh ka tronditur anemban shqiptaret, Ndegjo me vemendje vajza duke iu lutur babait qe mos ta bejm me sepse do na vras ZOTI

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page