Presidenti Recep Tayyip Erdoğan u takua me artistë, aktorë dhe emra të njohur në programin e iftarit në Pallatin Dolmabahçe në Beşiktaş. Sjellja e Hülya Avşarit në iftar la gjurmë në ftesë! Pyetja dhe e pabërë u diskutua shumë. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.