Macja shtatzënë, e cila kishte dhimbje të lindjes në Karaman, rënkon në qendrën shëndetësore familjare ku shkoi dhe për pak u kërkoi ndihmë atyre që ishin brenda. Hyrja e maces nga dera e qendrës shëndetësore familjare u pasqyrua në kameran e sigurisë. Ndërsa kjo gjendje e maces emocionoi mjekët dhe infermierët në qendrën shëndetësore familjare, me ndërhyrjen lindën 4 kotele.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.