Imami nga turqia ne nje emision jep nje deklarat te drejt apo te gabuar, Kur nje person parashtroi nje pyetje se a ben te martohemi me familjaret, Hoxha i jep nje pergjigje duke i then se esht e lejuar te martohesh me vajzat e dajes te tezes dhe te axhes pasi qe vet imami ishte i amrtuar me nje famuiljar te tij, kjo video esht perfolur shum ne rrjetet sociale pasi qe shumica kan komentuar negativisht duke shar apo dikush duke lavdruar, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page