Islamistët sulmuan gratë që donin të hynin në një stadium futbolli me sprej piper. Nën regjimin islamik në Iran, gratë nuk mund të hyjnë në stadiume futbolli. FIFA hesht dhe bashkëpunon me islamistët për të shtypur gratë iraniane.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page