Disa pula janë më të mira në lëshimin e më shumë vezëve, të tjerat janë më të përshtatshme për t’u ekspozuar dhe të tjerat janë një zgjedhje e shkëlqyer për prodhimin e shpendëve.
ngjyra e lëvozhgës së vezëve të pulës ndryshon vetëm për arsye gjenetike, por ato janë

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.