Një ministre australiane heq mbulesën e saj dhe fyen Islamin në mënyrë të vrazhdë në parlament dhe ajo mori një duartrokitje të befasueshme..Shiko pamjet meposht..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.