Pamjet e filmuara gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë të një kishe në Bejrut tregojnë momentin kur u godit nga shpërthimi,mund të shihet duke ikur me vrap nga kisha.Të paktën 100 njerëz u vranë dhe 4,000 u plagosën nga shpërthimi në zonën e portit të qytetit

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.