Ish-oficeri i inteligjencës, Presidenti i Rusisë, e ka transformuar Rusinë nga një rrënoja e mundur e Luftës së Ftohtë në superfuqinë më të frikshme në Euroazi.
Le të themi se Vladimir Putin, të cilin shumë e quajnë Adolf Hitleri modern, ka vdekur. Rezultatet do të jenë të tmerrshme.
Një ish-agjent i KGB-së, Vladimir Putin pëlqen të projektojë një imazh mashkullor. Raportet e kthejnë Rusinë në ditët e dikurshme të lavdisë së BRSS
Ai thotë se fiksimi i tij për kthimin e ka pushtuar plotësisht mendjen. Televizioni rus ku 70% e popullsisë merr lajme
tërësisht në duart e Putinit. I njohur për censurimin e informacionit në internet. Putin do të shërbejë edhe dy mandate
Ai madje ndryshoi ligjet e vendit për Me fjalë të tjera, ai mund të qëndrojë në pushtet deri në vitin 2036, kur është 84 vjeç. Dëshira për pushtet
Pushtimi dhe vdekja e civilëve të pafajshëm, përfshirë fëmijët. Ky regjim është gjithashtu
Ai synoi gjithashtu termocentralin më të madh bërthamor. Prandaj, nëse ky diktator vdes sot, kur i shpallet vdekja, Rusia do të ketë një
do të përjetojë një vakum pushteti që nuk është parë që nga vdekja e despotit tjetër rus Joseph Stalin.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.