Fëmija po përpiqej të shtrëngonte duart me princin e Abu Dhabi, por fatkeqësisht ai nuk i vuri re vajzes dhe humbi shtrëngimin e duarve.Por pas disa koheve pasi pa pamjet e saj, Princi bëri diçka të mahnitshme në festën kombëtare që fitoi zemrën e të gjithëve.Princit i Abu dhabit, Muhamed bin Zayed i bën surprizë të mahnitshme vajzes së vogël kur humbi një shtrëngim duarsh me të duke vizituar edhe ne shtepin e vajzes se vogel Aishes.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.