Bota po luan me Hoxhallaret pasi qe bota beri te binden miljarda njerez qe bota esht e rumullakt, madje ata me video te rrejshme te tyre kan imponuar qe edhe hoxhallaret te besojn ne nje gje qe nuk esht realitet, dhe qe bie ne kundershtim me fjalen e ZOTIT, Shumë simbole okultike përmbajnë imazhe të kodizuara dhe të fshehura në numra dhe imazhe ku kjo foto tregon tokën e sheshtë me horizontin e sheshtë dhe kupën qiellore midis detit të ëmbël dhe detit të kripur ku në skajin e majtë gjendet dielli. Në kërkim të identifikimit, ne përballemi me pyetjen nëse ka simbole tipike që përdoren në okultizëm dhe satanizëm. Përveç disa simboleve të zakonshme që janë renditur më poshtë, shpikshmëria nuk njeh kufi: shenja dhe simbole nga kultura, fe dhe epoka të ndryshme janë të përziera. Pra, karakteri simnolik është njësoj si personazhet egjiptianë rune ose personazhet nga fetë aziatike dhe astrologjia që kanë të bëjnë me okultizmin modern që është një shkencë e monituar dhe i hudh poshtë të gjitha pretendimet e librave të shenjta qiellore dhe alternativat tjera shkencore, sikur në shkencën natyrore me biologjinë dhe astronominë. Allahu e di më së miri!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page