“Shembulli i Ukrainës tregon se çfarë presim. Nëse ka ndonjë kërcënim, ne do të përgjigjemi”
Ambasadori i Rusisë në Bosnje dhe Hercegovinë, Igor Kalbukhov, thotë se kombi ballkanik mund të përballet me një skenar të ngjashëm me Ukrainën nëse vendos të anëtarësohet në NATO.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page