Një recitues i Kuranit me gjashtë zëra te ndryshem ,ku mer pjes një kishë në Stokholm, Suedi, duke lexuar kuranin ne lloje te ndryshme te mekameve, ku per degjuesit ai prezanton leximin e kuranit vetem si nje art, dhe jo kuptimin e saj ne fe.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page