Më pak se një vit pasi SHBA përfundoi tërheqjen e trupave amerikane, talebanët po vendosin kufizime të ashpra ndaj grave. Talibanët tani po urdhërojnë gratë të veshin burka në publik, duke mbuluar fytyrat dhe trupin dhe duke veshtirsuar pamjen dhe frymmarjen e tyre. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page